Final i För-orten 2021 – Här är juryn som ska avgöra allt

Den 17 december är det dags för den stora finalen i För-orten 2021. Men vad vore en storslagen final utan en storslagen jury? Vi har självklart fixat de bästa av de bästa.

Årets jury består av erfarna, drivna och framgångsrika entreprenörer som på olika sätt lyckats hitta sin plats i företagsvärlden. De är här för att inspirera alla fantastiska finalister och slutligen, såklart, utse våra vinnare.

Här är årets finaljury:

Haisam Mohammed

Haisam Mohammed är den unga grundaren och kreativa direktören för Unifrom™ – ett skandinaviskt parfymhus som blev en innovation inom integrationen mellan person och parfym. Trots sin unga ålder är Haisam en välkänd och pålitlig rådgivare till otaliga styrelser, och han har hjälpt företag att erkänna och arbeta mot en mer inkluderande arbetskraft. Han representerar den nya generationen av entreprenörer som arbetar för mer jämställdhet, social hållbarhet och flexibilitet.

Aysha Jones

Aysha Jones är grundaren av Black Lives Matter Sweden och en banbrytare inom mode- och skönhetsindustrin. Hon är VD för By Aysha Jones AB, belönad för både sitt entreprenörskap och sin aktivism och bloggare på en av Sveriges största tidningar.
Aysha föreläser om frågor som rör diskriminering, antirasism och förbättring av CSR genom mångfald. Hon talar också om frågor angående antirasism på några av Sveriges största medie, där hon ofta bjuds in som expertkommentator.

Fredrik Granström

Fredrik Granström är serieentreprenör, jurist & medgrundare till Hansen, och han är en pålitlig rådgivare till grundare och venture finance-kunder. ”Jag har betydande erfarenhet av att etablera och leda den juridiska funktionen i nystartade företag och stora offentliga företagsmiljöer, och jag har haft nöjet att arbeta med några av de största grundarna i världen. Vad det har gett mig är en djup förståelse för utmaningarna och verkligheten hos mina nuvarande snabbväxande venture finance-kunder. Nu utvecklar jag även en ny sort av juridiska expertistjänster.”

Amanda Westerbom

Amanda Westerbom är tidigare fotograf och medgrundare till rakhyvelsmärket Estrid som lanserades 2019. 18 månader efter lansering var Estrid ett av Sveriges snabbast växande bolag, och tog in kapital till en miljardvärdering. Idag har de ett team på 60 personer och försäljning till 12 marknader i Europa.

Jimmy Jakobsson

Jimmy Jakobsson grundade 2011 Facebook-specialistbyrån Ingager efter att ha insett potentialen i Facebook som ett marknadsföringsverktyg för företag. Visionen för Ingager är att bli den självklara globala go-to partnern inom Facebook-marknadsföring. Ingager finns idag i Stockholm, Berlin och Köpenhamn och är Europas största Facebookspecialist. Jimmy är även ängelinvesterare.

August Bjurström

August Bjurström är revisor och rådgivare på PwC, och arbetar främst mot små- och medelstora bolag inom olika branscher.

Jens Nilsson

Jens Nilsson, uppvuxen i Kista, är VD och grundare av investeringsföretaget Nyvik tillsammans med sin mormor Kersti 2007. Han är också VD och grundare av Sveriges största marknadsplats för tjänster, Offerta.se, som såldes till Fortnox i februari i år. Han investerar, bygger och stödjer spännande företag i tidiga faser genom Nyvik Ventures eller Nyvik Investments.

Rustan Panday

Rustan Panday har bred erfarenhet efter att ha arbetat inom mediesektorn i över 20 år. Han är entreprenör och grundare av Mediaplanet AB, arbetande ordförande för Storytel sedan 2013 och numera också styrelseledamot. Rustan är delägare i Never Eat Alone som är ett Investmentbolag med idén om att kombinera entreprenörskap, nätverk och kapital. Han sitter med i UNHCR Sveriges Advisory board, och är ambassadör för Hand in Hand.

Karolina Wittgren

Karolina är ansvarig för produktutveckling samt digitala kanaler för Tele2s privatkunder i Sverige. Hon har jobbat på Tele2 i drygt 7 år med diverse ledarroller inom den kommersiella affären och som ansvarig för Tele2s butikskedja. Hon har rollen som Director Consumer Products & Director Digital (acting).